Nieuwe collega Kirsten Mulder

Hallo allemaal, mijn naam is Kirsten Mulder, 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden.

Ik ben sinds januari, na het afronden van mij studie fysiotherapie, werkzaam bij Paraflex. Momenteel ben ik hier werkzaam als algemeen fysiotherapeut, maar zal mij in de toekomst ook steeds meer bezig houden met kinderfysiotherapie.

 

Gezien mijn grote affiniteit met sport (vooral zwemmen) en bewegen, gecombineerd met mijn interesse in het menselijk lichaam, voel ik mij hier als een vis in het water.

Ik sta graag voor je klaar bij het behandelen van je klachten, om er zo voor te zorgen dat je optimaal voor je doelen kunt gaan!

Wie weet tot ziens! Groeten, Kirsten


NIEUW LOGO VOOR PARAFLEX


pARA- WEETJES

Paraflex plus praktijk





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Paraflex is weer een behandelmethode rijker:

 

Naast Oefentherapie Mensendieck - Cesar > Fysio- Manuele therapie en Diëtetiek, bieden wij nu ook Dry Needling aan. Elke klacht is anders en daarbij hoort een gerichte behandelmethode. Doordat wij meerdere specialisaties onder 1 dak hebben, kunnen we de juiste methode toepassen en zo nodig zelfs met elkaar combineren. "Dit is onze kracht"

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------