Manuele therapie

*Manuele Therapie

Kees Christiaanse

 

Als manueel therapeut streef ik ernaar uw houding, gewrichten en bewegingen te verbeteren. Deze therapie is geschikt voor jong en oud. Hiervoor worden een aantal specifieke technieken gebruikt, die vervolgens in de gewrichten worden toegepast. De positieve effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar. U ervaart een grotere bewegingsvrijheid en vermindering van pijn. 

 

De behandeling bestaat uit mobilisatie en manipulatie van de gewrichten. Het opheffen van blokkades en daarnaast geef ik instructies, oefeningen en adviezen die u kan toepassen aan uw persoonlijk dagelijks ritme.

 

*Manuele Therapie volgens Methode van der Bijl (Eggshell)

Gisèle Omurungi

 

 Bewegen is goed, maar kwalitatief bewegen nog beter! Deze therapie richt zich op de behandeling van klachten van het beweegapparaat, of die daar van zijn afgeleid. Er wordt rekening gehouden met individuele verschillen. De behandel methode is een zachte manier van het bewegen van de gewrichten. Een eierschaal zou nog niet breken, vandaar de naam Eggshell. Er wordt bij deze manuele therapie niet 'gekraakt'. Centraal staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

 

Door en door bewegen, zo krijgen we grip op ons lichaam en op de vrijheid van onze bewegingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Paraflex is een multidisciplinair centrum voor paramedische zorg in Leeuwarden en Franeker met 6 disciplines onder één dak”